Nederlandse stadsstranden * Stranden in de stad * Strand zonder zee * Strand aan de rivier

 Strand in de stad


Strand in de stad:


Strand Amsterdam

 
Blijburg aan Zee
 Strand West

Strand Rotterdam
 Strand aan de Maas

Strand Amersfoort
 Zandfoort aan de Eem

Strand (Internationaal)
 
Parijs
 
Mexico-Stad
 
Barcelona
 
Antwerpen

Stadsstrand nieuws!
 
Rotterdam
 
Groningen
 
Zoetermeer
 
Lent
 
Blerick
 Dordrecht


*
Info adverteerders
*
Oproep! stuur je foto's
*
Home / Terug / Start

Logo sponsor
€ 250,-
info@010webdesign.nl

 

Hallo Strand Beheerder Amersfoort,

Wij nodigen u uit deel te nemen aan de site
www.strandindestad.nl


Deze site presenteert alle Nederlandse stadsstranden op een rij. De populariteit van stadsstranden neemt toe. Waar is het strand te vinden en wat is er te doen? Daar geeft deze overzichtsite een beeld van. In de toekomst kan er een uitbreiding plaatsvinden met internationale stadsstranden om de site extra aantrekkelijk te maken.
Deze site wordt uitgebreid aangemeld bij de zoekmachines, krijgt redactionele aandacht en er worden persberichten verstuurd. U kunt op deze site uw eigen strand promoten, een verhaal, een agenda, foto’s, alles kan. Heeft u een eigen site dan wordt uiteraard op deze pagina ook een link naar uw eigen site opgenomen.

Kijk op deze website voor de mogelijkheden en de prijzen. Als u of een van de deelnemers of sponsors op uw strand niet mee wilt doen komt de pagina ter beschikking van een andere adverteerder, columnist, sponsor of andere geďnteresseerden. Als u voor 10 aug geen reactie heeft gegeven nemen wij aan dat u niet deel wilt nemen aan dit initiatief en wordt de pagina beschikbaar gesteld.

Wilt u sponsor of hoofdsponsor van deze site worden neem dan contact op met de beheerder voor verdere informatie over reclame uitingen en exposure naar buiten toe.


Contact en info voor beheerders en adverteerders

Stadsstranden 
010Webdesign.nl in samenwerking met FunArt.nl